Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Συγκίνηση για τον Αλέξανδρο.


Την περασμένη Τετάρτη (20 Απριλίου 2016) και με πρωτοβουλία του Συνδέσμου των παλαιμάχων του Αιγάλεω («ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» εκδήλωση συμπαράστασης προς τον βετεράνο τερματοφύλακα Αλέξη Κωνσταντάρα, που εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Στη διοργάνωση του μίνι – τουρνουά πήραν μέρος εκτός των παλαιμάχων του «Σίτι», ο Σύνδεσμος Προπονητών Πειραιώς (ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον πρώην πρόεδρο του Π.Σ.Α.Π. και τέως διεθνή Στέλιο Γιαννακόπουλο) και η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, με τον πρόεδρό της Κανέλλο Τσίρμπα. Δόθηκαν τρεις αγώνες διάρκειας 30 λεπτών ο καθένας, ενώ υπήρξε και τελετουργικό με την παράδοση τιμητικής πλακέτας από το «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» δια χειρός του αντιπροέδρου Δημήτρη Τσιαμπουρή προς τον Κωνσταντάρα, αφού οι δυο άνδρες υπήρξαν και συνεργάτες προ λίγων ετών στην ομάδα του Ηλυσιακού.


Προηγήθηκε καλωσόρισμα και ευχαριστίες του υπεύθυνου δημ. σχέσεων του Συνδέσμου Αιγάλεω Γιάννη Νταγκίνη, ο οποίος επεσήμανε ότι καταβλήθηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια για τη στήριξη του βετεράνου γκολκίπερ και πως ήταν συγκινητικό το ενδιαφέρον, η ανταπόκριση και η συνεισφορά που επιδείχθηκε για το σκοπό αυτό, από πλευράς των μελών του Δ.Σ. του «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.». Είπε επίσης ότι τίποτα δε θα ήταν δυνατόν να γίνει χωρίς την αμέριστη βοήθεια των δυο προσκεκλημένων φορέων, ιδιαιτέρως της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων του Πειραιά, η οποία εκτός της αγοράς λαχνών ενίσχυσης μέσω των 20 σωματείων που έχει στο δυναμικό της, πρόσφερε και ένα επιπλέον ποσό από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας των μελών της.

Εκ μέρους των προπονητών του Πειραιά μίλησε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, που τόνισε την ηθική υποχρέωση των Συνδέσμων να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους ανθρωπιστικές δράσεις. Στο σύντομο λόγο του, ο πρόεδρος των βετεράνων του Αιγάλεω Τάκης Κατσικογιάννης ευχαρίστησε τους δυο φορείς που στάθηκαν αλληλέγγυοι στην εκδήλωση και υπενθύμισε ότι ο βασικός στόχος του «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» ήταν και θα είναι πάντα η προσφορά κοινωνικού έργου στο συνάνθρωπο. Εκ μέρους των παλαιμάχων παικτών του Ηλυσιακού μίλησε ο Θεόδωρος Κυριακού, ενημερώνοντας ότι παρόμοιοι σκοποί αποτελούν την κύρια μέριμνα και του δικού τους Συνδέσμου.

Στο αγωνιστικό μέρος, τα αποτελέσματα ήταν:

Αιγάλεω – Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Πειραιά 1-1 (σκόραραν αντίστοιχα οι Χλωρός – Σιδηρόπουλος), Σύνδεσμος Προπονητών Πειραιά – Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Πειραιά 1-0 και Σύνδεσμος Προπονητών Πειραιά – Αιγάλεω 6-3 (με τον «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» να υποχρεώνεται να αγωνισθεί με 10 παίκτες από το 2ο μόλις λεπτό, λόγω τραυματισμού και αποχώρησης του Αρκαδιανού) Στο παιχνίδι αυτό τα τρία γκολ των Αιγαλεωτών πέτυχαν ο Χλωρός (2) και ο Σάκης Καλογερόπουλος.

Στο πρώτο ματς από πλευράς Αιγάλεω χρησιμοποιήθηκαν οι Λαλιώτης, Τάσσης, Κελεσίδης, Συνοδινός, Τσιάκας, Κατσικογιάννης (15’ Μπρέχας), Τσιαμπουρής, Κωνσταντόπουλος, Χλωρός, Μπάρκογλου, Καλογερόπουλος και στο δεύτερο οι Βαμβακούσης, Μπρέχας, Αρκαδιανός (δεν υπήρχε αντικαταστάτης), Τσίλης, Τοπάλης, Ζαμπέτας, Χλωρός, Τάσσης, Συνοδινός, Καλογερόπουλος, Τσιαμπουρής. Το «παρών» δίχως να αγωνισθούν έδωσαν οι Χρήστος Καλογήρου, Λαγκαδίτης, Τσαλαμάγκας, Τζανουδάκης, Σάμιος και Νίκος Τσιαμπουρής.
 
Το διοικητικό συμβούλιο του «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» ευχαριστεί δημόσια το Δήμο Αιγάλεω για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου και γενικότερα για τη συνεργασία και την ευαισθητοποιήση που επιδεικνύει σε παρόμοια ζητήματα.
 
Την όλη εκδήλωση κάλυψε ο Αιγαλιώτης δημοσιογράφος Χρήστος Κωνσταντακόπουλος για λογαριασμό της εφημερίδας «Φως των Σπορ» αλλά το ρεπορτάζ του δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί, λόγω της απεργίας των ΜΜΕ.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...