Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Οι προπονητές του «Σίτι»



Από το καλοκαίρι του 2010, όταν διαλύθηκε η περιβόητη «συγχώνευση» του Αιγάλεω με τον Ηλυσιακό που, παράλληλα, οδήγησε την ομάδα της πόλης μας σε υποβιβασμό στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα (Δ΄ Εθνική) συνολικά 13 τεχνικοί έχουν εργασθεί για λογαριασμό της, κάποιοι μάλιστα από αυτούς περισσότερες από μία φορές.

Τα «ηνία» του ποδοσφαιρικού τμήματος κατά την πρώτη περίοδο (2010-11) έως και τις αρχές της επόμενης (2011-12) κράτησε ο Θωμάς Γράφας (σκίτσο) γιος του παλαιού διεθνή κυνηγού Δημήτρη Γράφα, ο οποίος φέτος προπονεί τη Βέροια στη διοργάνωση της «Φούτμπολ Λιγκ». Ακολούθως ανάλαβε ο Θωμάς Κουρκούνας για σύντομο όμως διάστημα και στο τέλος της σεζόν ο Κρίστο Βαζέχα.

Τη χρονιά 2012-13 ξεκίνησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του σωματείου Μάρκος Μαυρομάτης (ο οποίος ήταν και φέτος στο ξεκίνημα αλλά παραιτήθηκε) έφυγε όμως κι αυτός για να αντικατασταθεί αρχικά από τον Πάρη Βάλβη και μετά από το βραζιλιάνο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, με τον οποίο το Αιγάλεω κατέκτησε τον τίτλο και ανέβηκε στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ωστόσο το Αιγάλεω δεν κατόρθωσε να διατηρηθεί εκεί την περίοδο 2013-14, καθώς τα έκτροπα στον αγώνα με την ΑΕΚ, ο μηδενισμός και η αφαίρεση τριών βαθμών που ακολούθηε του κόστισαν ακριβά, ενώ ο Λουτσιάνο αποχώρησε δυσαρεστημένος για να τον διαδεχθούν πρώτα ο βετεράνος διεθνής Γιώργος Αθανασιάδης, έπειτα ο πρώην αρχηγός της ομάδας Γιώργος Σουρλής (που επίσης βρέθηκε στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας ολόκληρη την περσινή χρονιά), μετά ο Μανώλης Παπαδόπουλος και στο τέλος ο Τάκης Μανδραφλής.

Το 2014-15 το Αιγάλεω αγωνίσθηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ, όπου συνεχίζει έως και σήμερα. Τεχνικός ξεκίνησε ο παλαιός παίκτης του Χρήστος Τάσσης, αλλά ούτε αυτός κατάφερε να στεργιώσει, αφού στη θέση του προσλήφθηκε ο Άγγελος Πυρένης μέχρι και τα τέλη της σεζόν, με ένα σύντομο διάλειμμα όπου χρέη υπηρεσιακού προπονητή άσκησε και πάλι ο Μανδραφλής. Το 2015-16, όπως προείπαμε, ήταν ο Γιώργος Σουρλής υπεύθυνος, ενώ φέτος, μετά τη λύση της συνεργασίας με το Μαυρομάτη, προσλήφθηκε ο Κώστας Αρζένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...