Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Χρόνια πολλά Αντριάν (48 ετών σήμερα)

Φωτό: sportactive.gr
Γενέθλια σήμερα 12 Δεκεμβρίου για τον παλαίμαχο άσσο, βετεράνο επιθετικό του Αιγάλεω Α.Ο. και άλλων ομάδων, Ανδρέα (Αντριάν) Μπαρμπολούτσι που συμπλήρωσε τα 48 του χρόνια. Ήρθε στη χώρα μας το καλοκαίρι του 1991 για λογαριασμό του "Σίτι" σαν Βορειοηπειρώτης (μαζί με το συμπατριώτη του Αυγουστίνο Κόλλια), αλλά λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων μπήκε κάπως καθυστερημένα στην ομάδα, που μετείχε τη χρονιά εκείνη στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Έπαιξε με το Αιγάλεω σε 23 αγώνες πρωταθλήματος και σκόραρε 8 φορές.

Ακολουθεί το βιογραφικό του, όπως το έχω αναρτήσει στην ελληνική Βικιπαίδεια:




Ο Αντριάν Μπαρμπολούτσι (Adrian Barbullushi, 12 Δεκεμβρίου 1968) είναι Αλβανός παλαίμαχος διεθνής[1] ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίσθηκε στην Ελλάδα τη δεκαετία του 1990.
Ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 1991 για την ομάδα του Α.Ο. Αιγάλεω, με το οποίο έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και – παρά τον υποβιβασμό του «Σίτι» - άφησε άριστες εντυπώσεις, ως ένας ικανότατος κεντρικός επιθετικός.

Ο Αντριάν Μπαρμπολούτσι (1996)
Το καλοκαίρι του 1992 επιχείρησε να μετεγγραφεί στον Ιωνικό Νικαίας, αλλά η μετακίνησή του καθυστέρησε αρκετούς μήνες λόγω δικαστικής εμπλοκής. Τελικά υπέγραψε στην ομάδα της Νίκαιας, με την οποία έπαιξε 2 χρονιές στην Α’ και μία στη Β’ Εθνική κατηγορία, με σημαντική προσφορά. Τον Δεκέμβριο του 1995 ήταν στον Α.Ο. Χανιά και πέτυχε 7 γκολ σε 17 συμμετοχές στη Γ' Εθνική.
Έκλεισε την καριέρα του στην Ελλάδα αγωνιζόμενος σαν παίκτης της Χαλκηδόνας, με την οποία κατέκτησε τίτλο στη Δ΄Εθνική, το 1999. Τα τελευταία χρόνια ασκεί το επάγγελμα του προπονητή ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
 

Παραπομπές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...