Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Η επιστροφή του "Σίτι" και το ρεκόρ του Παπουτσή!

Φωτό: sportifico.gr

Και τώρα όλοι τρέμουν το Αιγάλεω!

Μετά τη δεύτερη μέσα σε τρεις ημέρες εντυπωσιακή εκτός έδρας εμφάνιση του Αιγάλεω (που χθες συνέτριψε την ουραγό Διάνα μέσα στην Ηλιούπολη με 5-0) όλοι οι αντίπαλοι του "Σίτι" στον 2ο Όμιλο της Α΄ κατηγορίας Αθήνας (ΕΠΣΑ) αλλά περισσότερο η πρωτοπόρος Ηλιούπολη, αισθάνονται την καυτή ανάσα των ποδοσφαιριστών του Κώστα Αρζένη στο κατόπι τους!


Πράγματι, καθώς απομένουν ακόμη πολλοί αγώνες για την ολοκλήρωση της σεζόν, κανένας δε μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα ως που μπορεί να φτάσουν οι "κυανόλευκοι", οι οποίοι, απ' τη στιγμή που "πήραν φόρα" πλέον φαντάζουν (λόγω ονόματος, κόσμου και ιστορίας) ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και τη διεκδίκηση της ανόδου στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική. Στα απρόοπτα, όσο και αρνητικά της χθεσινής νίκης ήταν ο τραυματισμός και η αναγκαστική αποχώρηση τριών παικτών (!) των νικητών και συγκεκριμένα του Βέρμπη (που διέκοψε έτσι το "σκοπευτικό" του σερί), του αντικαταστάτη του, Στάμου, αλλά και του Μεταλλινού.

Απίστευτο ρεκόρ από τον Κώστα Παπουτσή!

Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο β΄ημίχρονο, κατά σειρά απ' τους Στάμο, Τουλουβασίλη, Ρούσσο (έσπασε πια η γκίνια του), Τζανέτο και Παπουτσή με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Με αυτό το γκολ ο Παπουτσής έφτασε συνολικά στα 67 γκολ με τη φανέλα της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, μια πρωτοφανής επίδοση για αμυντικό ποδοσφαιριστή! Η πραγματικά μεγάλη είδηση όμως, όσον αφορά στον αρχηγό της ομάδας είναι ότι με τη χθεσινή του συμμετοχή ο Κώστας συμπλήρωσε 378 παρουσίες με το Αιγάλεω σε κάθε διοργάνωση (Πρωταθλήματα Α΄, Β', Γ', Δ΄ Εθνικής και Α΄ Αθήνας, Κύπελλο Ελλάδας, Κύπελλο ΕΠΣΑ, Κύπελλο ερασιτεχνικής Γ΄ Εθνικής, Κύπελλο Ιντερτότο και Κύπελλο ΟΥΕΦΑ) ξεπερνώντας κατά μια τον εμβληματικό Μήτσο Πηγαδίτη που έχει 377 σε Α΄, Β΄, Γ΄ Εθνική, Κύπελλο Ελλάδας και Θερινό Πρωτάθλημα (ΟΠΑΠ) Α΄ Εθνικής.
Το "Αθλόμετρο" επικοινώνησε με το Μήτσο Πηγαδίτη, πληροφορώντας τον σχετικά και ο αειθαλής βετεράνος και πρώην αρχηγός του συλλόγου μας είπε: 'Χαίρομαι πάρα πολύ για την πορεία του Αιγάλεω αλλά και για αυτό το παιδί (σ.σ. Παπουτσή) και του εύχομαι να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας' Από την άλλη, ο Κώστας Παπουτσής μας είπε ότι "θεωρεί μεγάλη τιμή τη σύγκριση των επιδόσεών του με εκείνες του Δημήτρη Πηγαδίτη, για τον οποίο τρέφει απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό"


  • Προτείνουμε στη διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο. να τιμήσει, σε ειδική εκδήλωση, τους δυο αυτούς λαμπρούς ποδοσφαιριστές και ανθρώπους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...