Π.Α.Ε. Αιγάλεω (1983)

Π.Α.Ε. Αιγάλεω (1983-84) : Όρθιοι οι Νίκος Παντελής, Δαυΐδ Μαύρος, Δημήτρης Πιστόλης, Άρης Δαμιανίδης, Νίκος Βαλλιάνος (αείμνηστος), Στέφανος Παπαθεοδώρου και κάτω οι Γιώργος Αθανασιάδης, Δημήτρης Πηγαδίτης, Δημήτρης Μπεκιάρης, Φώτης Ούτσικας και Κώστας Καραλής.

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Ισοφάρισε το ρεκόρ του Πηγαδίτη ο Παπουτσής!

Κοκκιναράς - Παπουτσής
Με τη συμμετοχή του στον προχθεσινό αγώνα του Αιγάλεω κατά του ουραγού Άγιαξ Ταύρου (4 - 0) ο αρχηγός και παλιότερος παίκτης της ομάδας Κώστας Παπουτσής έφτασε τις 325 συμμετοχές με τη φανέλα του "Σίτι" σε αγώνες πρωταθλήματος, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Μήτσου Πηγαδίτη, το οποίο κρατούσε ο τελευταίος εδώ και 27 χρόνια!!!
Υπενθυμίζουμε ότι ο Παπουτσής είναι -ούτως ή άλλως- ο ποδοσφαιριστής με τις πιο πολλές παρουσίες στην ιστορία του Αιγάλεω σε κάθε διοργάνωση, καθώς πρόσφατα ξεπέρασε τα 400 επίσημα παιχνίδια. Πιστεύουμε ότι, τόσο η διοίκηση της ομάδας, όσο και η Λέσχη Φίλων Αιγάλεω "Θύρα 12" πρέπει να προετοιμάσουν κάποια σχετική εκδήλωση, στην οποία, φυσικά, θα τιμηθούν αμφότεροι οι ρέκορντμεν (Πηγαδίτης - Παπουτσής) τόσο για το επίτευγμά τους, όσο και για το ήθος και τη μεγάλη ποδοσφαιρική τους αξία.

Συγχαρητήρια και στους δυο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου