Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ισοφάρισε το ρεκόρ του Πηγαδίτη ο Παπουτσής!

Κοκκιναράς - Παπουτσής
Με τη συμμετοχή του στον προχθεσινό αγώνα του Αιγάλεω κατά του ουραγού Άγιαξ Ταύρου (4 - 0) ο αρχηγός και παλιότερος παίκτης της ομάδας Κώστας Παπουτσής έφτασε τις 325 συμμετοχές με τη φανέλα του "Σίτι" σε αγώνες πρωταθλήματος, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Μήτσου Πηγαδίτη, το οποίο κρατούσε ο τελευταίος εδώ και 27 χρόνια!!!




Υπενθυμίζουμε ότι ο Παπουτσής είναι -ούτως ή άλλως- ο ποδοσφαιριστής με τις πιο πολλές παρουσίες στην ιστορία του Αιγάλεω σε κάθε διοργάνωση, καθώς πρόσφατα ξεπέρασε τα 400 επίσημα παιχνίδια. Πιστεύουμε ότι, τόσο η διοίκηση της ομάδας, όσο και η Λέσχη Φίλων Αιγάλεω "Θύρα 12" πρέπει να προετοιμάσουν κάποια σχετική εκδήλωση, στην οποία, φυσικά, θα τιμηθούν αμφότεροι οι ρέκορντμεν (Πηγαδίτης - Παπουτσής) τόσο για το επίτευγμά τους, όσο και για το ήθος και τη μεγάλη ποδοσφαιρική τους αξία.

Συγχαρητήρια και στους δυο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...