Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Βραβεύτηκε ο σπουδαίος Θέμης Βάγγης

Προχθές Σάββατο 27 Μαΐου ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Προοδευτικής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου (1927 - 2017) έδωσε φιλικό αγώνα στη Σύρο προς τιμήν του Θέμη Βάγγη, ενός από τους ικανότερους ποδοσφαιριστές που εμφανίσθηκαν στα ελληνικά γήπεδα. Μετά τον αγώνα στον τιμώμενο προσφέρθηκε μια καλαίσθητη πλακέτα σε ένδειξη αναγνώρισης της σπουδαίας προσφοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Ο Βάγγης αγωνίσθηκε σε επαγγελματικό επίπεδο από πολύ μικρός μέχρι την ηλικία των 28 ετών, τιμώντας τα χρώματα του Π.Α.Ο. Ρουφ, του Παναθηναϊκού, του Ατρόμητου Αθηνών, του Αιγάλεω, του Άρη Θεσσαλονίκης και του Βύζαντα Μεγάρων. Εν συνεχεία αποσύρθηκε στη Σύρο, όπου μέχρι σήμερα ζει και εργάζεται. Στο στιγμιότυπο διακρίνεται αριστερά, μαζί με το Νίκο Μάλλιαρη, πρώην ποδοσφαιριστή και συνδικαλιστή του Π.Σ.Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...