Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Οι βετεράνοι του «Σίτι» 1-1 στη Μεσσήνη.

"ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π. Αιγάλεω Α.Ο."
Μια ωραιότατη εκδρομή πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι παλαίμαχοι αθλητές του Αιγάλεω Α.Ο. (Σύνδεσμος «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») συνδυάζοντας παραμονή στην όμορφη  Μεσσήνη και φιλικό αγώνα με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του τοπικού Πάμισου, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν ισόπαλο (1-1) Με την αποστολή των Αιγαλεωτών δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψει λόγω τροχαίου ατυχήματος ο τερματοφύλακας Κώστας Λαλιώτης (ευτυχώς τραυματίσθηκε ελαφρά) στον οποίο οι συμπαίκτες του εύχονται πολλά περαστικά.

Η φιλοξενία των γηπεδούχων υπήρξε άψογη και ο «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» επιφυλάσεται να την ανταποδώσει στη νέα αγωνιστική χρονιά.  Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, το Αιγάλεω ξεκίνησε με τους Κώστα Βαμβακούση, Δημήτρη Τοπάλη, Άρη Βασιλειάδη, Ηλία Συνοδινό, Τάσο Τσιάκα, Παναγιώτη Κατσικογιάννη, Κώστα Μπρέχα, Τάκη Τσαλαμάγκα, Παντελή Τζανουδάκη, Δημήτρη Τσιαμπουρή και Κώστα Ζαμπέτα, ενώ στην επανάληψη (παίχθηκαν δυο ημίχρονα των 35 λεπτών) χρησιμοποιήθηκαν επίσης οι Γιώργος Πλασκασοβίτης, Γιαννούλης Βέρρας, Δημήτρης Μαγιάσης και ο 18χρονος γιος του Τάσου Τσιάκα, Λάμπρος, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο σκόρερ του «Σίτι» ισοφαρίζοντας στο 80ο λεπτό (ο Πάμισος είχε προηγηθεί με γκολ του Αθανασόπουλου  στο 60’).


Χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την παρουσία των υπολοίπων, οφείλουμε να τονίσουμε ότι ήταν πραγματικά συγκινητική η προσπάθεια και η εξαιρετική συνεισφορά των Τσαλαμάγκα και Τζανουδάκη, οι οποίοι αγωνίσθηκαν σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση. Το «παρών» έδωσε, δίχως όμως να καταφέρει να πάρει μέρος στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού, ο Γιάννης Νταγκίνης, ενώ στη Μεσσήνη βρέθηκε κι ο Θανάσης Κιούρκος. Ακόμη, κοντά στους Αιγαλιώτες ήταν και οι βετεράνοι «κυανόλευκοι» παίκτες  Φώτης Γκούμας και Μανώλης Σπυρέας που διαμένουν στην περιοχή. 

  • Τη συνάντηση κάλυψε, για λογαριασμό της αθλητικής εφημερίδας «Φως των Σπορ», ο Αιγαλιώτης δημοσιογράφος Χρήστος Κωνσταντακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...