Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

"Θωρηκτό Δημήτρης Βέρμπης"!

Βέρμπης (αριστερά) και Στριμμένος, από παλαιότερη αναμέτρηση
του Αιγάλεω με τον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς.
Χρόνια είχαν να απολαύσουν οι φίλαθλοι του Αιγάλεω έναν τόσο χαρισματικό σκόρερ όσο ο πολύπειρος επιθετικός (γεννημένος στα 1983) Δημήτρης Βέρμπης, που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του "Σίτι" στη φετινή σεζόν με 20 τέρματα, αν μαζί με τους αγώνες του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Αθήνας προσθέσουμε και το "μπαράζ" με τον Χαραυγιακό (3-1) που χάρισε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.


Όταν ο Βέρμπης γεννιόταν, στο απόγειο της καριέρας του βρισκόταν ο αείμνηστος Χρήστος Χατζησκουλίδης (1952 - 2010) ο οποίος είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του Αιγάλεω με 98 γκολ (93 στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο). Πριν τον αδικοχαμένο "ψηλό", τις καρδιές των Αιγαλεωτών είχαν "κλέψει" άλλοι σπουδαίοι κυνηγοί όπως ο Μπάμπης Σταυρόπουλος, ο Τάκης Μαρκόπουλος, ο Μήτσος Εξωμανίδης, ο Δημήτρης Λάρδας (πρώτος σκόρερ του "Σίτι" σε αγώνες της μεγάλης κατηγορίας με 49 τέρματα), ο Γιάννης Χρυσοστόμου, ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, ο Πέτρος Βενέτης, ο Δημήτρης Πηγαδίτης, ο Μιχάλης Χάσταλης. Υπήρξαν ασφαλώς κι άλλοι πολλοί, όπως ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο Κώστας Τσίκας, ο Παναγιώτης Λαλούσης, ο Βένος Βαλαχάς, ο Στέλιος Αναστασιάδης, οι Δημήτρης Παπαϊωάννου ("παπί")Πάρης ΒάλβηςΣτέφανος Θεοδωρίδης, Τάσος Σιδέρης, Διονύσης Καλογερόπουλος, Τέλης Πιστόλης, Κώστας Ιωάννου ή οι πιο πρόσφατοι Θωμάς Μακρής, Ανέστης Αγρίτης, Νίκος Νικολόπουλος,  Γιάννης Χλωρός  κ.α. Και να μην ξεχνάμε βέβαια τους πολύ παλιούς όπως ο Παντελής Τσάπος, ο Σάββας Παπάζογλου αλλά και τους αείμνηστους τώρα πια, Γιώργο Γιαννακόπουλο, Σταύρο Γιαφάλογλου,  Μίλτο ΠαπαποστόλουΑντώνη Λιβανό ("Σαρρή"), Σταύρο Ρουμελιώτη, Γιώργο Τριανταφυλλίδη και Γιάννη Μαρδίτση.

Ο Βέρμπης ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα στη Γερμανία, από τους Νέους της Ουτερχάκινγκ. Ακολούθως ήρθε στην Ελλάδα και εντάχθηκε στο δυναμικό του Άρη Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Απόλλωνα Σμύρνης (όπου παρέμεινε συνολικά επί 5,5 έτη, με δυο θητείες), στον Ολυμπιακό Βόλου, τον Πιερικό, τον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς (μετέπειτα Α.Ε. Κηφισιάς). Τον Ιανουάριο του 2016 υπέγραψε και έπαιξε για 4 μήνες στον Πανθηραϊκό και το προηγούμενο καλοκαίρι εντάχθηκε στο δυναμικό του Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...