Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

"Τρίποντο Αγάπης" στο Κλειστό του Αιγάλεω

Με επιτυχία διοργανώθηκε ο χθεσινοβραδινός φιλικός αγώνας μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας "Σταύρος Βενέτης" μεταξύ επίλεκτων αθλητών και της ανδρικής ομάδας του Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω, με σκοπό την ενίσχυση 12χρονου μαθητή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας ύστερα από τον περσινό τραυματισμό του στο δεξί χέρι.


Αρκετός κόσμος, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση, αποδεικνύοντας ότι η ανταπόκριση και η ευαισθησία του Αιγαλιώτικου λαού παραμένει αμείωτη και αποτελεί απόδειξη πως η κοινωνία μας διαθέτει ανθρωπιστικά αντανακλαστικά, παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα. Τη δράση αυτή οργάνωσαν από κοινού ο σύλλογος γονέων του 13ου Δημοτικού σχολείου, οι γονείς του μαθητή και η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω.



Η πρόεδρος της Ένωσης κυρία Βιργινία Γεωργοπάνου μας δήλωσε τα εξής:

" Ήταν μια εκδήλωση αγάπης που για να έρθει εις πέρας με πολύ μικρό περιθώριο χρόνου και σε αντίξοες συνθήκες λόγω καύσωνα και λόγω των τεχνικών ελλείψεων του κλειστού γηπέδου Αιγάλεω  ένωσαν τις δυνάμεις, την ευαισθησία τους και τα αλληλέγγυα συναισθήματα τους πολλοί άνθρωποι και φορείς της πόλης. Πολλές ευχαριστίες στον κύριο Μανώλη Φίλιππα και σε όλη την Διοίκηση της ομάδας του Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω για την άμεση ανταπόκριση και την πολύτιμη βοήθεια τους.  
  

Στον πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Λιούμη Αιγάλεω και στο χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου γονέων του 20ου Δημοτικού που συμμετείχαν και ομόρφυναν την δράση αυτή. Στην ομάδα επίλεκτων αποστολών του Δήμου Αιγάλεω που πάντα καλύπτει υγειονομικά τις εκδηλώσεις μας και φυσικά πολλά πολλά ευχαριστώ στην ομάδα μπάσκετ των γονέων του 5ου Δημοτικού Χαϊδαρίου και στην ομάδα γονέων Αιγάλεω που στήθηκε ειδικά γι αυτόν τον σκοπό και συμμετείχαν αγωνιστικά στην εκδήλωση αυτή βάζοντας πολλά τρίποντα στην καρδιά μας !!!!  Στον φίλο πρόεδρο του Συλλόγου γονέων του 13ου Δημοτικού σχολείου, Τάσο Μητρόπουλο για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία που είχαμε.                                                                                                           

Το συγκινητικότερο σε αυτήν την διοργάνωση ήταν η μεγάλη & σημαντική ανταπόκριση τόσο των φορέων που προανέφερα όσο και του κόσμου που την στήριξε και γέμισε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ.  Ευχαριστούμε από καρδίας την οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου που μας θύμισε πόσο όμορφη είναι η ζωή και πόσο σημαντική & πολύτιμη η υγεία μας και κυρίως των παιδιών μας !!! "





* Ευχαριστούμε θερμά την κα Γεωργοπάνου για την ενημέρωση και το φωτογραφικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...