Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Όταν ο Αλέξης λάτρεψε το "Σίτι"

Παρουσίαση Τμημάτων Αιγάλεω Α.Ο. (2014)
Συμπληρώθηκαν ήδη τρία χρόνια απ' την εποχή που ο γνωστός ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας εκδήλωσε ζωηρό ενδιαφέρον για την ανάληψη της προεδρίας στα διοικητικά του Αιγάλεω Α.Ο. Ήταν Ιούλιος του 2014 και η ομάδα είχε βρεθεί στο τοπικό πρωτάθλημα Αθηνών (ΕΠΣΑ) για πρώτη φορά μετά από 53 ολόκληρα έτη. Ο Κούγιας δεν ήταν άγνωστος στο φίλαθλο κοινό της πόλης, καθώς είχε χρηματίσει νομικός σύμβουλος της Π.Α.Ε. Αιγάλεω και εν-συνεχεία γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος κατά τις αρχές (έως και περίπου τα μέσα) της δεκαετίας του '80, με πρόεδρο το Βίκτωρα Μητρόπουλο.


Αλέξης Κούγιας
Ο ερχομός του προκάλεσε εκ διαμέτρου αντίθετες αντιδράσεις, αφού μια μερίδα των οπαδών τον έβλεπε ως "σωτήρα" ενώ είχε και την υποστήριξη της τότε ηγεσίας του Ερασιτέχνη. Από την άλλη, υπήρχαν και αρκετές 'φωνές' που αμφισβητούσαν τις προθέσεις του και που όπως αποδείχθηκε, μάλλον δεν είχαν άδικο.

Μετά από την ανάληψη της προεδρίας και τη στελέχωση του νέου Δ.Σ. ο Κούγιας έθεσε σε ψηφοφορία το θέμα της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής (μέσω συγχώνευσης με άλλο σύλλογο) το οποίο σχέδιο οι φίλαθλοι (έχοντας ακόμη 'νωπές' τις αναμνήσεις από την προηγούμενη διαβόητη, ανάλογη υπόθεση με τη συγχώνευση Ηλυσιακού - Αιγάλεω) το απέρριψαν και η πλειοψηφία τους τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής στην τοπική διοργάνωση.

Στα τέλη Αυγούστου του 2014 ο Κούγιας -επικαλούμενος πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις- αποσύρθηκε από το Αιγάλεω και ασχολήθηκε από τότε με την ομάδα της Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...