Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

«Ματσάρα» με ΠΑΟΚ στο «Σίτι» !!!

Στις 22 Οκτωβρίου του 1972 και αφού αρχικά προηγήθηκε με 2-0, το Αιγάλεω αναδείχθηκε ισόπαλο εντός έδρας με σκορ 2-2 με τον Π.Α.Ο.Κ., για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής κατηγορίας χάρις σε δύο γκολ από έξοχα σουτ του Μπάμπη Σταυρόπουλου (14', 36'). Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να ισοφαρίσουν με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, από τέρματα του Γιώργου Κούδα (43', 83'). Δοκάρι είχε ο Αποστολίδης (54'). Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Νίκου Αρμόδωρου (θείου του -μετέπειτα- ποδοσφαιριστή των Εθνικού Πειραιά, ΑΕΚ, Λεβαδειακού κ.α.)


Αιγάλεω (Μίλτος Παπαποστόλου): Ντουντούμης, Γρίμμας, Τσιαμπουρής, Ζαντέρογλου, Μητρόπουλος, Κυριακίδης, Μαρτίνος, Μαρκόπουλος, Λάρδας (65' Τσιμαχίδης), Κωνσταντίνου, Σταυρόπουλος.

Π.Α.Ο.Κ. (Λες Σάνον): Χατζηϊωαννίδης, Γούναρης, Φουντουκίδης, Παπαδόπουλος (55' Ασλανίδης), Ιωσηφίδης, Τερζανίδης, Σαράφης, Κούδας, Βουζουνεράκης, Αποστολίδης, Μπέλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...